Wie zijn wij?

Hoi! Ik ben Daniël Ray (hij/hem). Ik ben student toegepaste psychologie, werk in een buitenschoolse opvang en ben actief in scouting. Ik ben de oprichter van Phao en voor eender welke vraag kan je bij mij terecht. Daarnaast zal ik ook als leider terug te vinden zijn.

Hey hey! Ik ben Thila (zij/haar). Ik ga graag op avontuur en zeker als er lekker eten aanwezig is. Ik ondersteun Daniël waar nodig: van locaties zoeken tot een kritische blik, van zotte ideeën tot drinken voorzien tijdens een inspiratieavond. Ik ga ook mee als leiding op activiteiten.

Hallo! Mijn naam is Bram (hij/hem). Ik zal voornamelijk de administratieve ondersteuning op mij nemen. Heb je vragen over de site, ICT, financiën... dan moet je bij mij zijn!

Ik ben Lotte, 24 jaar, (zij/haar) en ik ben afgestudeerd binnen de masteropleiding Gender en Diversiteit. Ik hou van reizen, lekker eten en boeken lezen. Mij zal je vooral zien bij de inspiratie- en infomomenten.

Hello! Mijn naam is Davo (hij/hem), sociaal werker en student van de masteropleiding Gender & Diversiteit. Ik heb de eer om mee de sociale media van Phao te verzorgen en zal ook te zien zijn tijdens de info- en inspiratiemomenten.

Hey, ik ben Judith! Ik ben opgegroeid in chiro Sjaloom Aalst en jeugdhuis Ypsilon, heb gender en diversiteit gestudeerd en werk bij het Transgender Infopunt. Ik zal Phao mee ondersteunen waar nodig en je zal mij vooral zien tijdens de info- en inspiratiemomenten.

Hey! Ik ben Lies (zij/haar) en werk in een buitenschoolse opvang. Mij zal je voornamelijk op activiteiten zien als leiding bij de wolven.

Hallo! Ik ben Maya (zij/haar) en ik heb een bachelor in de orthopedagogie en studeer momenteel sociale agogiek aan de VUB. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen en ben ik actief binnen akabe. Bij Phao zal ik leiding staan bij de Husky's.

Hi! Ik ben Lennert (hij/hem), 24 jaar en studeer Gezinswetenschappen. In mijn vrije tijd ga ik graag mountainbiken, lees ik een boek of ga ik op café.
Ik zal
leiding zijn bij de welpjes!

Joo! Ik Ben Nick, 30 jaar (hij / hem). Ik doe samen met Bram de ICT en ben vooral als ondersteuner aanwezig bij Phao. Maar soms zie je me ook bij de activiteiten. Eigenlijk ben ik een manusje. Ik ben overal aanwezig waar ik nodig ben.

Hallo! Mijn naam is Lies (zij/haar). Ik heb orthopedagogie en psychologie gestudeerd en ben momenteel groeps- en gezinsbegeleidster in de bijzondere jeugdzorg.

In mijn vrije tijd vind ik het vooral leuk om samen met vrienden leuke dingen te doen, ik heb graag veel mensen rond mij!

Daarnaast ben ik ook nog actief binnen scouts en gidsen vlaanderen rond het thema diversiteit. In Phao zal je me als leiding op activiteiten vinden.

Wil jij graag leiding worden? Of eerder onze inspiratie-team versterken?

Dat kan, lees er hier meer over!