Onze missie

PHAO'S MISSIE


Phao

Phao staat synoniem voor ‘wolf’. Zo gaan wij op zoek naar het juiste spoor en vinden we de weg. Dit doen we niet alleen! We hebben mensen rondom ons die hierbij helpen. We hechten belang aan een goed gemeenschapsleven en aan een familiale omgeving. Samen zijn we vindingrijk en hebben we een groot uithoudingsvermogen.


Phao organiseert activiteiten en inspiratieavonden voor en (voornamelijk) door jongeren.


Activiteiten

Phao organiseert activiteiten voor LGBTQIA+ personen uit de Denderstreek. Met de hulp van het lokale en laagdrempelige karakter trachten we tijdens de activiteiten een veilige omgeving te creëren waar iedereen zichzelf kan zijn. Binnen het gemeenschappelijke, familiale gevoel vinden we gelijkgezinden, vinden we experten in bepaalde onderwerpen en vinden we de mogelijkheid om op een speelse manier LGBTQIA+ gerelateerde thema’s bespreekbaar te maken. Het draait om veel plezier maken met (hopelijk) vrienden voor het leven!


Inspiratiemomenten

Phao organiseert info-/praatmomenten of vormingen over het thema. Deze kreeg de naam "inspiratiemomenten". De momenten zijn open voor iedereen die meer wil weten over het thema. Tijdens deze momenten willen we het taboe doorbreken door alle onderwerpen met betrekking tot LGBTQIA+ aan te snijden. Als basis leggen we hiervoor een gezonde dosis correcte informatie die voor iedereen toegankelijk is, van “groentje” tot “expert”. We streven ernaar om een breed publiek te bereiken door de deelname laagdrempelig te houden.