Links

Wel Jong Niet Hetero is een vrijwilligersorganisatie met als voornaamste doel dat elke holebi- en transgenderjongere in Vlaanderen en Brussel zich goed en veilig voelt.

Lumi: voor al je vragen over gender en seksuele voorkeur.

Cavaria zet zich in voor de rechten en het welzijn van homo's, lesbiennes, bi's en trans en intersekse personen in alle aspecten van het dagelijkse leven. Daarvoor lobbyen ze bij overheden, werken ze projecten uit en ondersteunen ze verenigingen die zich inzetten voor een brede kijk op seksuele oriëntatie, genderidentiteit en genderexpressie.

Zizomagazine is het Vlaamse holebi- en transgendertijdschrift van çavaria, de Vlaamse koepel van holebi- en transgenderverenigingen.

TIP is een neutrale, gratis en anonieme plek voor al je vragen over genderdiversiteit en het transgenderthema. Je kunt bij hen terecht voor vragen rond identiteit, familiale moeilijkheden, werkgerelateerde aspecten, schoolcontext, transgenderzorg, discriminatiemeldingen en zoveel meer.

Berdache is een vereniging voor ouders met een genderkind.

Kliq geeft vorming en begeleiding rond gender- en seksuele diversiteit. Ze zijn actief in verschillende sectoren.

Danaë biedt exclusieve handgemaakte producten voor mensen die af en toe of altijd van geslacht willen veranderen en mannen met gynaecomastie.

Het Europese project Safe To Be by Speak Out is een samen-werking tussen 9 Europese lidstaten en sensibiliseert slachtofferdiensten en politiediensten over de impact van haatboodschappen en haatmisdrijven op holebi's, trans en intersekse personen.

Awel luistert naar alle kinderen en jongeren met een vraag, een verhaal, een probleem.

Noknok is een online tool voor jongeren van 12-16 jaar. Je kunt er zelf aan de slag kunnen om je goed in je vel te voelen. Om jou hierin te begeleiden en persoonlijk advies te geven, ontwikkelden ze de veerkrachttest.

Holibi Info is een soort online krant.

Merhaba verenigt en empowert LGBT+ personen met een migratieachtergrond.

Genderspectrum organiseert zowel maandelijkse samenkomsten, als een veilige online plek om met elkaar in contact te komen.

GenderGender is an identity webshop & quality gender coaching in Belgium.

JAC (Jongeren Advies Centrum) staat klaar met hulp voor al jouw vragen.

Out for the win wil holebi, transgender, queer en intersekse personen in de sport normaliseren en jonge sporters de kracht geven zich goed te voelen in hun eigen vel. Dit door het verhogen van de zichtbaarheid van de LGBTQI-gemeenschap in alle sporten en sportclubs via online verhalen.

Jabari is the Swahili word for courage. With Jabari, we don't just want to create a safe space, we're also working on empowering LGBT+ people of color.