Inspiratiemomenten

Phao organiseert inspiratiemomenten. Het zijn info-/praatmomenten of vormingen over een bepaald thema.


Inspiratiemomenten zijn open voor iedereen: voor LGBT+ personen, hun ouders, vrienden... maar ook voor mensen die hier gewoon meer over willen weten. We bespreken specifieke thema's of delen ervaringen met elkaar.

Wil jij graag meer weten over een bepaald thema? Heb je een suggestie over welke thema meer gesproken moet worden?
Stuur ons dan zeker een mail zodat wij hiermee aan de slag kunnen.

Wil je graag via mail op de hoogte worden gehouden? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Afgelopen inspiratiemomenten

16/11/2021 - Prof. Hoebeke - Gender in de blender
Prof. P. Hoebeke langs om over zijn boek, gender in de blender, te praten.

27/05/2021 - Voor ouders met een LGBT+ kind (of zoekend)
Tijdens het eerste deel van de avond zullen we het hebben over hoe je je kind beter kan begrijpen en ondersteunen. Daarna laten we een ouder van een LGBT+ kind aan het woord en kunnen ouders ervaringen uitwisselen.

06/04/2021 - Queer Sex Education
Klara, Tabita, Jana en Senne nemen jullie anderhalf uur lang meenemen in alles wat te maken heeft met seksualiteit en seksualiteitsbeleving. Vier grote thema’s worden in deze avond behandeld: communicatie, (lichaams)hygiëne, contraceptie en tot slot nog tips & tricks om jouw seksualiteitsbeleving te verbeteren! Kortom, een avond vol nieuwe weetjes en inzichten!

04/02/2021 - LGBT+ in je omgeving
Tijdens de eerste (online) inspiratieavond ‘LGBT+ in je omgeving’ leggen we uit wat seksuele en genderdiversiteit juist inhoudt en inspireren we hoe ook jij met de minste moeite een LGBT+ bondgenoot wordt.

Schrijf je in op de ongeveer maandelijkse nieuwsbrief van Phao en wees vlot op de hoogte van activiteiten, inspiratiemomenten, nieuws, weetjes en tips!